• Pravidelně aktualizujeme ceny stavebnic!

Lego

Lego Duplo aneb stavebnice pro nejmenší

Lego Duplo aneb stavebnice pro nejmenší

Lego Duplo jsou kostičky pro nejmenší

I nejmenší děti si mohou hrát s Legem! Lego Duplo je totiž speciální edice dánských kostiček, které jsou určené pro děti do 5 let. Hrát si tak může každý!

Lego Duplo aneb stavebnice pro nejmenší

Lego Duplo se na pultech poprvé objevilo v roce 1969. Od té doby se stále jedná o Lego stavebnice pro nejmenší. Většinou bývají určené dětem od půl roku do pěti let. Díky faktu, že jsou mnohem větší než běžné kostičky od dánské společnosti, děti s nimi lépe manipulují a nehrozí riziko spolknutí. I přes větší rozměry jsou ale kompatibilní s tradičním Legem.

Lego Duplo hasiči

Děti jsou fascinování policejními či hasičskými vozy. Velmi oblíbená je proto stavebnice Lego Duplo hasičská stanice a vrtulník. Ta obsahuje auto s funkčními světly i zvukovými efekty. Stavebnice pak obsahuje celkem 117 kostek a je vhodná pro děti do dvou let. S autem i vrtulníkem mohou děti zažít vzrušující dobrodružství s hasiči.

Lego Duplo domeček

Vedle hasičů je velmi oblíbená stavebnice Duplo domeček. Ten je navržen tak, že lze postavit hned tři různé typy domečků. Lego Duplo domeček je pak oblíbený zejména u holčiček. Obsahuje celkem 129 kostek, díky více možnostem domečku mohou děti dát průchod své fantazii. Součástí domečku je také kuchyň, obývací pokoj, koupelna, a dokonce i ložnice. Samozřejmostí jsou také figurky, se kterými mohou děti zažívat různá dobrodružství.

Lego Duplo traktor

Traktor a farma od Lego Duplo je velmi oblíbenou stavebnicí, se kterou si děti vyhrají dlouhé hodiny. Součástí stavebnice jsou také postavičky, ovečky či krásný strom. Lego Duplo traktor obsahuje celkem 27 kostek, pomocí kterých mohou děti vytvořit fascinující svět farmy. Hračka je vhodná pro děti od 1,5 roku.

Lego Duplo nákladní vlak

Nákladní vlak nabídne dětem úžasné prostředí železnice a vlaků. Stavebnice disponuje množstvím interaktivních prvků, díky kterým se hraní posune na vyšší level. Vláček je navíc pojízdný a jednoduše jej rozpohybujete postrčením. Lego Duplo nákladní vlak pak obsahuje celkem 105 dílků a to včetně 24 různých kolejí.

Další Duplo stavebnice

Dětem ale můžete udělat radost také celou řadou dalších skvělých stavebnic. Jedná se například o Lego Duplo karavan. S ním se mohou děti vydat na jedinečná zálesácká dobrodružství. Pro malé superhrdiny je pak určená stavebnice Duplo Spiderman. Tato stavebnice obsahuje figurky akčních hrdinů a také skvělý kolotoč.

Abyste měli kostičky a stavebnice od známé dánské firmy kam dát, můžete koupit také Lego úložný box. Ten můžete koupit v několika barvách. Jeho rozměry jsou pak 250 × 250 × 180 mm.

Vladimír Pilný

5 příspěvků Od 2022

Ahoj, jsem zkušený bloger s přesahem do tvorby webů. Rád Vám poradím s Legem, jeho správným výběrem, produkty a variantami, které Lego nabízí. Pokud něco potřebujete, tak mě prosím kontaktujte.

Přidejte komentář

Komentáře