• Pravidelně aktualizujeme ceny stavebnic!

Lego

Lego Minecraft převedl kostičky do reálu

Lego Minecraft převedl kostičky do reálu

Užijte si skvělé Lego Minecraft stavebnice, které jsou velmi populární díky stejnojmenné hře. Objevujte známá místa i postavičky a prožívejte nové příběhy!

Lego Minecraft – kostičky v reálném světě

Kostičkový svět Minecraftu přímo sváděl k tomu, aby se ho ujalo Lego. To dokázalo tento jedinečný svět přenést i do reality. Není proto divu, že Lego Minecraft osloví všechny fanoušky kreativního světa. Podívejte se, jaké stavebnice na toto téma nejvíce letí!

Lego Minecraft kreativní box

Kreativní box je mezi malými Minecraft nadšenci velmi oblíbený. Mohou si totiž postavit cokoli, co je napadne a prožívat tak jedinečná dobrodružství Minecraftu. V rámci kreativního boxu lze postavit několik různých budov, stejně jako je možné si vymyslet vlastní a zcela originální stavbu. V představivosti se meze nekladou!

Ve stavebnici je pro malé stavitele připraveno celkem na 564 kostek. Lego Minecraft kreativní box je pak určený dětem od osmi let. Stavebnice obsahuje také oblíbené postavičky, mezi které se řadí hlavní hrdina Steve, Alex, Creeper, roztomilé prasátko či zombie.

Útok Illagerů

Další populární Lego Minecraft stavebnicí je Útok Illagerů. Ten můžete najít také pod pojmem Lego 21160. Stavebnice obsahuje hned trojici známých lokací. Jedná se konkrétně o pouštní domek, obchod a pole s úrodou. Děti tak mohou vytvořit fascinující svět Minecraftu pomocí Lego kostek ve svém pokojíčku.

Samotná stavebnice pak samozřejmě obsahuje spoustu známých figurek, se kterými si děti mohou hrát také v propracovaném interiéru domů, které lze postavit. Seznamte se tak s přátelskými vesničany, Illagery, a zažívejte nová a nová dobrodružství, která vám tento vzrušující svět přinese!

Lego Minecraft do 500 Kč

Ačkoli bývají některé Lego Minecraft stavebnice poměrně drahé, existují na trhu také ty, u kterých se hravě vejdete se svým rozpočtem do 500 Kč. Vybrat můžete například oblíbenou Minecraft pekárnu. Ta jako by z oka vypadala té virtuální. Navíc je součástí stavebnice také truhla se vzácným vejcem či diamantový meč!

Druhou oblíbenou stavebnicí do 500 Kč je Útok od Creepera. Stavebnice obsahuje celkem 72 kostek a součástí jsou také oblíbené postavičky Steva, Creepera a také prasátka. Případně můžete sáhnout také po stavebnici Minecraft tržiště. Na tržišti se provádějí obchody se vzácnými surovinami, které pak můžete využít pro tvorbu ještě epičtějšího světa. Těšit se můžete také na celou řadu oblíbených postaviček.

Vladimír Pilný

5 příspěvků Od 2022

Ahoj, jsem zkušený bloger s přesahem do tvorby webů. Rád Vám poradím s Legem, jeho správným výběrem, produkty a variantami, které Lego nabízí. Pokud něco potřebujete, tak mě prosím kontaktujte.

Přidejte komentář

Komentáře