• Pravidelně aktualizujeme ceny stavebnic!

Lego

Nejzajímavější LEGO sady pro dospělé

Nejzajímavější LEGO sady pro dospělé

LEGO sady pro dospělé rozhodně existují. Kostky nejsou jen hračky pro děti - jejich skládání je také skvělým způsobem relaxace a zábavy a hotové modely mohou úspěšně plnit dekorativní funkci v bytě.

LEGO sady pro dospělé - kostky nejsou jen pro děti

Rozhodli jsme se podívat na nabídku Dánů a vybrat ty nejzajímavější LEGO sady pro dospělé . Tento typ žebříčku samozřejmě nebude nikdy úplný – zvláště v případě tak rozsáhlého katalogu, jakým se tento výrobce může pochlubit. Podívejte se na kostky, které se nám líbí nejvíce – možná se budou líbit i vám. Bez zbytečného prodlužování – jdeme na to!

Nejlepší LEGO sady pro dospělé - hodnocení 2022

Real Cosmos - skutečný a filmový

Vesmír je fascinující a vesmírné LEGO sady jsou jedny z nejpůsobivějších. Ty, které vznikly ve spolupráci s agenturou NASA, jako např:

Raketa NASA Apollo Saturn V

Raketa Saturn V složená z 1969 prvků (na počest roku, ve kterém se uskutečnila památná mise Apollo 11) je konstrukcí, která je mimořádně příjemná na vytvoření a která později vypadá na poličce nádherně. Věrně reprodukovaný model v měřítku 1:110 vám umožní zblízka si prohlédnout první raketu, která vynesla člověka na Měsíc. Celá konstrukce je vysoká přes metr, ale jednotlivé části lze v případě potřeby odpojit.

kód sady: LEGO Ideas 92176
počet prvků: 1969
věková kategorie: 14+

Podívejte se na další vesmírné LEGO sady – doporučujeme:

Pokud vás filmový prostor v edici Star Wars fascinuje ještě více, pak LEGO nabízí alespoň některé skvělé sady, včetně eposu Millenium Falcon ...

Millenium Falcon

Jedná se o jednu z nejdražších LEGO sad, ale pro fanouška Star Wars nepochybně stojí za každou utracenou korunu. Sestavit nákladní loď Millenium Falcon s více než 7500 prvky je zábava na pěkných pár dní a efekt v podobě plného detailů, model měřící celých 84 centimetrů, způsobí pokles čelisti. Detailně je reprodukován nejen obal, ale i vnitřek lodi ... zkrátka: zjevení.

Kód sady: LEGO Star Wars 75192
počet prvků: 7541
věková kategorie: 16+

Pokud chcete mít Millenium Falcon na poličce, ale spokojíte se s méně působivým modelem, podívejte se na sadu číslo 75257.

Podívejte se také na tyto skvělé sady LEGO Star Wars – doporučujeme:

Vladimír Pilný

5 příspěvků Od 2022

Ahoj, jsem zkušený bloger s přesahem do tvorby webů. Rád Vám poradím s Legem, jeho správným výběrem, produkty a variantami, které Lego nabízí. Pokud něco potřebujete, tak mě prosím kontaktujte.

Přidejte komentář

Komentáře